0 Years of Experience

0 Certified Professionals

0 Countries

Misioni

Ne jemi të përkushtuar në ofrimin e shërbimeve të inxhinierisë software të nivelit enterprise për t'u mundësuar klientëve tanë të sektorit publik dhe privat, në Shqipëri dhe jashtë vendit, kapërcimin e sfidave të transformimit teknologjik dhe dixhital. Ne përpiqemi t'i arrijmë këto duke frymëzuar punonjësit tanë për të punuar me integritet, me cilësi të lartë, bazuar në standardet dhe praktikat më të mira ndërkombëtare dhe duke ushqyer sinqeritet në marrëdhëniet me stafin, klientët dhe partnerët.

Historia

ikubINFO është kompania lider në fushën e inxhinierisë softuerike në Shqipëri, me një përvojë mbi biznesin mbi 27 vite të themeluesve dhe manaxherëve. Ekipi i konsoliduar prej 170+ profesionistëve të çertifikuar në teknologjitë më moderne është çelësi ynë i suksesit. Ndërkohë që ruajmë pozicionin tonë në Shqipëri si kompani lider në ofrimin e shërbimeve inxhinierike softuerike për sistemet më të rëndësishme të qeverisjes elektronike në Shqipëri, ne po zgjerojmë aktivitetet tona edhe në tregjet evropiane.

Kush jemi ne

Me më shumë se 170 zhvillues, të pajisur me njohuri dhe përvojë të lartë në fusha të ndryshme, ikubINFO qëndron si kompania më e madhe në Shqipëri në fushën e zhvillimit të softuerëve. Ne kemi grupin më të madh të inxhinierëve të nivelit të lartë të softuerëve shumë mirë të harmonizuar me profesionistë të rinj dinamikë dhe të etur për t'u rritur.

Lexo më shumë

Misioni

Ne jemi të përkushtuar në ofrimin e shërbimeve të inxhinierisë software të nivelit enterprise për t'u mundësuar klientëve tanë të sektorit publik dhe privat, në Shqipëri dhe jashtë vendit, kapërcimin e sfidave të transformimit teknologjik dhe dixhital. Ne përpiqemi t'i arrijmë këto duke frymëzuar punonjësit tanë për të punuar me integritet, me cilësi të lartë, bazuar në standardet dhe praktikat më të mira ndërkombëtare dhe duke ushqyer sinqeritet në marrëdhëniet me stafin, klientët dhe partnerët.

Historia

ikubINFO është kompania lider në fushën e inxhinierisë softuerike në Shqipëri, me një përvojë mbi biznesi mbi 25 vite te themeluesve dhe manaxherëve. Ekipi i konsoliduar prej 150+ zhvilluesve të certifikuar në teknologjitë me moderne është çelësi ynë i suksesit. Nderkohe qe ruajme pozicionin tonë në Shqipëri si kompani lider në ofrimin e shërbimeve inxhinierike softuerike për sistemet më të rëndësishme të qeverisjes elektronike në Shqipëri, ne po zgjerojmë aktivitetet tona edhe në tregjet evropiane.

Kush jemi ne

Me më shumë se 150 zhvillues, të pajisur me njohuri dhe përvojë të lartë në fusha të ndryshme, ikubINFO qëndron si kompania më e madhe në Shqipëri në fushën e zhvillimit të softuerëve. Ne kemi grupin më të madh të inxhinierëve të nivelit të lartë të softuerëve shumë mirë të harmonizuar me profesionistë të rinj dinamikë dhe të etur për t'u rritur.

Lexo më shumë

Shërbimet tona

ikubINFO ofron zgjidhje me vlerë të shtuar për klientët e profilit të lartë në sektorin publik dhe privat, disa prej të cilave përfshijnë qeverinë qendrore, qeverisjen lokale, financat, mirëqenien, shëndetësinë, transportin.

Inxhinierim të softuerit

ikubINFO ofron shërbime inxhinierike të sistemeve, duke filluar nga analizimi dhe hartimi i çështjeve dhe sistemeve komplekse, deri tek zbatimi, integrimi dhe mirëmbajtja. Klientët dhe partnerët tanë kane vecuar në bashkëpunimin tonë, karakteristika si funksionaliteti, përdorshmëria, besueshmëria dhe efikasiteti për cdo projekt apo produkt që kemi përfunduar.

Integrim Sistemesh

Qasja ndaj teknologjisë dhe eskperienca jonë disa vjecare në Software Engineering na bën partnerin ideal në integrimin dhe konsolidimin e sistemeve softuerike në çdo nivel. Ne ofrojmë shërbime të integrimit të nivelit enterprise që ndihmojnë bizneset, klientët dhe punonjësit e tyre të përjetojnë me përvojat digjitale të ditëve të sotme.

Manaxhim Projekti

ikubINFO sjell vlerë të shtuar tek klientet e tij duke menaxhuar në mënyrë eficente të gjitha projektet në përputhje me kërkesat e klientit. Ne mbështetemi në paradigmat, standartet dhe strukturat më të mira dhe kualitative të menaxhimit të projektit bazuar në llojin e projektit dhe nevojat e klientit.

Konsulence dhe mirëmbajtje

ikubINFO ofron shërbime suporti dhe mirëmbajtje sistemesh me cilësi të lartë dhe kosto të ullët, bazuar në eksperinecë shume të gjate në industrinë e Software Engineering dhe në të kuptuarit te kërkesave të klientëve. Ne sigurojmë një cikël të plotë të mirëmbajtjes dhe shërbimeve të softuerit të IT për të siguruar përmirësim dhe optimizim të vazhdueshëm.

Sisteme Informative Gjeografike (GIS)

Ekspertiza ikubINFO në zhvillimin e softuerit të bazuar në GIS na lejon të krijojmë zgjidhje të personalizuara të hartës GIS për shumë industri të ndryshme. Përvoja gjithëpërfshirëse e ekipit tonë me zhvillimin e softuerëve dhe sistemet GIS sigurojnë sfondin e nevojshëm për të dalluar se si një produkt dhe shërbim softuerësh GIS mund të ndikojnë pozitivisht në kërkesat e biznesit të një organizate.

Migrim dhe optimizim të dhënash

IkubINFO siguron zbatimin efikas dhe të besueshem te ETL pipelines për të siguruar një migrim të suksesshëm të të dhënave më me vlerë të biznesit. Ekspertët tanë përdorin plane të migrimit risk-averse, për ekstarktimin manual ose automatik të të dhënave, cleansing, loading, verifikimin, testimin, dhe implementimin.

Cloud Computing

ikubINFO ofron shërbime kompjuterike cloud dhe suport për të ndihmuar biznesin tuaj të migrojë në cloud dhe për të arritur vlerën e vërtetë të biznesit. Ne kemi ekspertizë në komponentët e informatikës cloud, të cilat mund të ndihmojnë biznesin tuaj të kalojë në cloud, modernizimin e mjedisit tuaj ekzistues dhe ofrimin e sigurisë.

Kërkime teknologjike

Në ikubINFO, ne vazhdimisht investojmë në eksperimente me teknologji të reja dhe përmes implementimeve të ndryshme të projektit, i vendosim këto teknologji në përdorim të mirë për të mirën e klientëve dhe partnerëve tanë. Interesat tona të tanishme përfshijnë analiza të të dhënave, të dhëna të mëdha, pa server, mikroservizione, programim reaktiv, IoT, aplikacione progresive në internet, DEVOPS dhe platforma si SAS, Azure Devops, AWS.

Akademia ikubINFO

Akademia ikubINFO është një qendër inovative, e përqendruar në trajnimin profesional, mentorimin dhe sipërmarrjen.
Me përvojën dhe eksperiencën tonë disa vjecare, e ndjekur nga histori të shumta suksesi, Akademia ikubINFO e cila drejton me përkushtim, profesionalizëm, ju hap rrugët e punësimit dhe ju ndihmon të ngjitni shkallët e karrierës suaj.

Partneri kryesor

Microsoft partner
Microsoft partner
Oracle partner

Çertifikimet tona

pngflow.com (1)
ISO_14001_2015
iso20000
kisspng-iso-iec-27001-information-security-management-iso-5b0e5a2fa48c39.759823431527667247674
images (1)

Klientet

akshi-circle
UNDP-circle
AKEP-circle
USAID-circle
Bashkia-circle
Raiffesen-circle
Kartverket-circle
vodafone-circle
Statkraft-Circle
WorldBankGroup
European Union

We're hiring!

Dëshironi të bëheni pjesë e familjes sonë?

Apliko tani

Dëshironi të flasim rreth projektit tuaj?

Punoni me ekipin më të mirë