Akademia ikubINFO

Learn by doing

8 Vite

Eksperiencë

80 Punësime

Ndër vite në ikubINFO

6000 Regjistrime

Në kurset tona

Rreth akademise ikubINFO

ikubINFO Academy është një qëndër e trajnimeve profesionale që synon të formojë dhe aftësojë profesionistët më të mirë në fushën ICT.
Me një eksperiencë shumëvjeçare të shoqëruar me histori suksesi të vazhdueshme, ikubINFO Academy ju drejton me përkushtim e profesionalizëm dhe ju ndihmon në hapjen e rrugëve të punësimit dhe ngjitjen e shkallëve të karrierës suaj.

 

Në dispozicionin tuaj janë ekspertët më të mirë të fushës dhe programe në  përputhje të plotë me nevojat e tregut shqiptar dhe atij të huaj, që përditësohen vazhdimisht me zhvillimet më të fundit teknologjike.
Bëhuni pjesë e komunitetit ikubINFO Academy dhe nisni një eksperiencë të paharrueshme pranë ekspertëve më të mirë.

Trajnime Profesionale

Bursa Trajnimi

Karriera

Dëshironi të bëheni pjesë e familjes sonë?

Vende Vakante

Dëshironi të flasim rreth projektit tuaj?

Punoni me ekipin më të mirë