• ikubINFO Software Engineering Company
  ...where Yes means Yes!
 • power-to-creators-slider
  Kompania lider në Shqipëri në fushën e zhvillimeve software
 • power-to-creators-slider
  ikubINFO International - Your IT International Partner
 • power-to-creators-slider
  Krenar per Partneret dhe Certifikimet

Lajme dhe të reja.

Mirë se vini në akademinë ikubINFO

Nëse jeni student në universitet dhe dëshironi të përgatiteni për tregun ose jeni një profesionist që dëshironi të thelloni njohuritë tuaja dhe të përvetësoni trende të reja të teknologjisë, akademia ikubINFO është zgjedhja e duhur

Certifikimet dhe PartneretTeknologjitë kryesore


.Net

Java

BizTalk

Share Point

HTML

Android

iOS

me shume...

Dëshmitë e klientëve tanë