Misioni

Ne jemi të përkushtuar në ofrimin e shërbimeve të inxhinierisë software të nivelit enterprise për t'u mundësuar klientëve tanë të sektorit publik dhe privat, në Shqipëri dhe jashtë vendit, kapërcimin e sfidave të transformimit teknologjik dhe dixhital. Ne përpiqemi t'i arrijmë këto duke frymëzuar punonjësit tanë për të punuar me integritet, me cilësi të lartë, bazuar në standardet dhe praktikat më të mira ndërkombëtare dhe duke ushqyer sinqeritet në marrëdhëniet me stafin, klientët dhe partnerët.

Historia

ikubINFO është kompania lider në fushën e inxhinierisë softuerike në Shqipëri, me një përvojë mbi biznesin mbi 27 vite të themeluesve dhe manaxherëve. Ekipi i konsoliduar prej 170+ profesionistëve të çertifikuar në teknologjitë më moderne është çelësi ynë i suksesit. Ndërkohë që ruajmë pozicionin tonë në Shqipëri si kompani lider në ofrimin e shërbimeve inxhinierike softuerike për sistemet më të rëndësishme të qeverisjes elektronike në Shqipëri, ne po zgjerojmë aktivitetet tona edhe në tregjet evropiane.

Kush jemi ne

Me më shumë se 170 zhvillues, të pajisur me njohuri dhe përvojë të lartë në fusha të ndryshme, ikubINFO qëndron si kompania më e madhe në Shqipëri në fushën e zhvillimit të softuerëve. Ne kemi grupin më të madh të inxhinierëve të nivelit të lartë të softuerëve shumë mirë të harmonizuar me profesionistë të rinj dinamikë dhe të etur për t'u rritur.

Lexo më shumë

Misioni

Ne jemi të përkushtuar në ofrimin e shërbimeve të inxhinierisë software të nivelit enterprise për t'u mundësuar klientëve tanë të sektorit publik dhe privat, në Shqipëri dhe jashtë vendit, kapërcimin e sfidave të transformimit teknologjik dhe dixhital. Ne përpiqemi t'i arrijmë këto duke frymëzuar punonjësit tanë për të punuar me integritet, me cilësi të lartë, bazuar në standardet dhe praktikat më të mira ndërkombëtare dhe duke ushqyer sinqeritet në marrëdhëniet me stafin, klientët dhe partnerët.

Historia

ikubINFO është kompania lider në fushën e inxhinierisë softuerike në Shqipëri, me një përvojë mbi biznesi mbi 25 vite te themeluesve dhe manaxherëve. Ekipi i konsoliduar prej 150+ zhvilluesve të certifikuar në teknologjitë me moderne është çelësi ynë i suksesit. Nderkohe qe ruajme pozicionin tonë në Shqipëri si kompani lider në ofrimin e shërbimeve inxhinierike softuerike për sistemet më të rëndësishme të qeverisjes elektronike në Shqipëri, ne po zgjerojmë aktivitetet tona edhe në tregjet evropiane.

Kush jemi ne

Me më shumë se 150 zhvillues, të pajisur me njohuri dhe përvojë të lartë në fusha të ndryshme, ikubINFO qëndron si kompania më e madhe në Shqipëri në fushën e zhvillimit të softuerëve. Ne kemi grupin më të madh të inxhinierëve të nivelit të lartë të softuerëve shumë mirë të harmonizuar me profesionistë të rinj dinamikë dhe të etur për t'u rritur.

Lexo më shumë