Historia jonë

ikubINFO është kompania lider në fushën e inxhinierisë softuerike në Shqipëri, me një përvojë mbi biznesin mbi 25 vite të themeluesve dhe manaxherëve. Ekipi i konsoliduar prej 150+ profesionistëve të çertifikuar në teknologjitë më moderne është çelësi ynë i suksesit. Ndërkohë që ruajmë pozicionin tonë në Shqipëri si kompani lider në ofrimin e shërbimeve inxhinierike softuerike për sistemet më të rëndësishme të qeverisjes elektronike në Shqipëri, ne po zgjerojmë aktivitetet tona edhe në tregjet evropiane.

Vizioni ynë

Deri në vitin 2022, ikubINFO do të ruajë vendin e parë në ofrimin e shërbimeve të inxhinierisë software për sektorin publik Shqiptar dhe do të pesëfishojë të ardhurat nga tregu Evropian.

Misioni ynë

Ne jemi të përkushtuar në ofrimin e shërbimeve të inxhinierisë software të nivelit enterprise për t’u mundësuar klientëve tanë të sektorit publik dhe privat, në Shqipëri dhe jashtë vendit, kapërcimin e sfidave të transformimit teknologjik dhe digjital. Ne përpiqemi t’i arrijmë këto duke frymëzuar punonjësit tanë për të punuar me integritet, me cilësi të lartë, bazuar në standardet dhe praktikat më të mira ndërkombëtare dhe duke ushqyer sinqeritet në marrëdhëniet me stafin, klientët dhe partnerët.

Vlerat tona

Eksperienca

• 25 vjet përvojë

• Lider në e-government në Shqipëri

• Aksionerët e kompanisë janë të përfshirë në vendimarrjet dhe operacionet e përditshme

Shërbime, teknologji dhe metodologji të ndryshme

• Mbulimi i të gjithë ciklit të projektit

• Inovacion dhe teknologji të reja

• Metodologji dhe standarde të njohura

Cilësi e lartë

• Dorëzojmë në kohë dhe me cilësi të lartë

• 150+ ekspertë të çertifikuar më të mirë në Shqipëri

• Përkushtim unik për cilësinë e kompanisë (Sistemi i Integruar i Menaxhimit të Cilësisë)

Lehtësia e të bërit biznes

• Kohë e shpejtë

• Ekipe fleksibël

• Kombinimi i kulturës dhe gjuhës

Integritet

• Partneritete afatgjata, të ndershme dhe të besueshme

• Konfidencialitet i garantuar i ideve dhe i IPR-së

• Integriteti dhe promovimi i suksesit të punonjësve tanë

Partnerët kryesorë

Microsoft partner
Oracle partner

Çertifikimet tona

pngflow.com (1)
ISO_14001_2015
iso-iec-20000-2018-certification-500x500
Picture4
kisspng-iso-iec-27001-information-security-management-iso-5b0e5a2fa48c39.759823431527667247674
images (1)

Klientët

akshi-square
UNDP-square
AKEP-square
USAID-square
Bashkia-square
Raiffesen-Square
Kartvertek-square
DPT-square
vodafone-square
Statkraft
WorldBankGroup
European Union

Çfarë bëjmë ne

ikubINFO ofron zgjidhje me vlerë të shtuar për klientët e profilit të lartë në sektorin publik dhe privat, disa prej të cilave përfshijnë qeverinë qendrore, qeverisjen lokale, financat, mirëqenien, shëndetësinë, transportin.

Inxhinierim të softuerit

ikubINFO ofron shërbime inxhinierike të sistemeve, duke filluar nga analizimi dhe hartimi i çështjeve dhe sistemeve komplekse, deri tek zbatimi, integrimi dhe mirëmbajtja. Klientët dhe partnerët tanë kane vecuar ne bashkepunimin tone, karakteristika si funksionaliteti, përdorshmëria, besueshmëria dhe efikasiteti per cdo projekt apo produkt qe kemi përfunduar.

Konsulence dhe mirëmbajtje

ikubINFO ofron shërbime suporti dhe mirëmbajtje sistemesh me cilësi të lartë dhe kosto të ullët, bazuar ne eksperinecë shume të gjate në industrinë e Software Engineering dhe në të kuptuarit te kërkesave të klientëve. Ne sigurojmë një cikël të plotë të mirëmbajtjes dhe shërbimeve të softuerit të IT për të siguruar përmirësim dhe optimizim te vazhdueshem.

Cloud Computing

ikubINFO ofron shërbime kompjuterike cloud dhe suport për të ndihmuar biznesin tuaj të migrojë në cloud dhe për të arritur vlerën e vërtetë të biznesit. Ne kemi ekspertizë në komponentët e informatikës cloud, të cilat mund të ndihmojnë biznesin tuaj të kaloje ne cloud, modernizimin e mjedisit tuaj ekzistues dhe ofrimin e sigurisë.

Integrim Sistemesh

Qasja ndaj teknologjisë dhe eskperienca jonë disavjecare në Software Engineering na bën partnerin ideal në integrimin dhe konsolidimin e sistemeve softuerike në çdo nivel. Ne ofrojmë shërbime të integrimit të nivelit enterprise që ndihmojnë bizneset, klientët dhe punonjësit e tyre të përjetojnë me përvojat dixhitale të ditëve të sotme.

Sisteme Informative Gjeografike (GIS)

Ekspertiza ikubINFO në zhvillimin e softuerit të bazuar në GIS na lejon të krijojmë zgjidhje të personalizuara të hartës GIS për shumë industri të ndryshme. Përvoja gjithëpërfshirëse e ekipit tonë me zhvillimin e softuerëve dhe sistemet GIS sigurojnë sfondin e nevojshëm për të dalluar se si një produkt dhe shërbim softuerësh GIS mund të ndikojnë pozitivisht në kërkesat e biznesit të një organizate.

Technology Research

Në ikubINFO, ne vazhdimisht investojmë në eksperimente me teknologji të reja dhe përmes implementimeve të ndryshme të projektit, i vendosim këto teknologji në përdorim të mirë për të mirën e klientëve dhe partnerëve tanë. Interesat tona të tanishme përfshijnë analiza të të dhënave, të dhëna të mëdha, pa server, mikroservizione, programim reaktiv, IoT, aplikacione progresive në internet, DEVOPS dhe platforma si SAS, Azure Devops, AWS.

Manaxhim Projekti

ikubINFO sjell vlerë të shtuar tek klientet e tij duke menaxhuar në mënyrë eficente të gjitha projektet në përputhje me kërkesat e klientit. Ne mbështetemi në paradigmat, standartet dhe strukturat më të mira dhe kualitative të menaxhimit të projektit bazuar në llojin e projektit dhe nevojat e klientit.

Migrim dhe optimizim të dhënash

ikubINFO siguron zbatimin efikas dhe të besueshem te ETL pipelines për të siguruar një migrim të suksesshëm të të dhënave me me vlerë te biznesit. Ekspertët tanë përdorin plane të migrimit risk-averse, për ekstarktimin manual ose automatik të të dhënave, cleansing, loading, verifikimin, testimin, dhe implementimin.

Training Academy

Akademia ikubINFO është një qendër inovative, e përqendruar në trainimin profesional, mentorimin dhe sipërmarrjen.
Me përvojën dhe eksperiencen tone disavjecare, e ndjekur nga histori të shumta suksesi, Akademia ikubINFO e cila drejton me përkushtim, profesionalizëm, ju hap rrugët e punësimit dhe ju ndihmon të ngjitni shkallët e karrierës suaj.

Projektet tona

Jeta në ikubINFO

Office Secret Santa 2019
Team Retreat 2019
Life at ikubINFO
Team Retreat 2019
Christmas & New Year Party 2019

Karriera

Dëshironi të bëheni pjesë e familjes sonë?

Vende vakante

DËSHIRONI TË FLASIM RRETH PROJEKTIT TUAJ?

Punoni me ekipin më të mirë