Mirë se vini në akademinë ikubINFO

 • Kreu
 • /
 • Akademia ikubINFO

Mirë se vini në akademinë ikubINFO

Akademia ikubINFO ka nisur regjistrimet. Nëse po mendoni kur është afati i fundit për aplikime, mos u shqetësoni, regjistrimet do të jenë hapur gjatë gjithë vitit.
Nëse jeni student në universitet dhe dëshironi të përgatiteni për tregun ose jeni një profesionist që dëshironi të thelloni njohuritë tuaja dhe të përvetësoni trende të reja të teknologjisë, akademia ikubINFO është zgjedhja e duhur.

Ajo që ne ofrojmë, e cila na bën të veçantë nga të tjerët është:

 • Pamje e plotë 360 gradë e zhvillimit software
 • Skenarë nga jeta reale
 • Lektore me eksperiencë
 • Mënyra dhe teknika për programim të orientuar nga objektet
 • Teknologji për përpunimin e te dhënave
 • Trendet e teknologjisë

Filloni karrierën tuaj profesionale këtu në akademinë ikubINFO, besoni në përvojën tonë dhe do të jeni gati për tregun e punës shqiptar apo atë të huaj.
Akademia ikubINFO është akredituar nga Ministria e Mirëqenies Sociale dhe Rinisë.

Le të hipim në bord:

 1. Faza e Aplikimit
  1. Plotësoni formën e aplikimit në Google Forms
   1. Emri
   2. Mbiemri
   3. Datëlindja
   4. Shkolla/Fakulteti/Universiteti
   5. Viti i studimeve
   6. Adresa e E-mail
   7. Telefon Celular
 1. Faza e përzgjedhjes paraprake
  1. Akademia ikubINFO do të kontrollojë profilin tuaj dhe do të përzgjedh kandidatët më të mirë për programin tonë.
  2. Ju do të njoftoheni me një emali nëse jeni përzgjedhur apo jo
  3. Nëse jeni përzgjedhur që të jeni pjesë e programit në ditët në vijim do ti nënshtroheni një testit të përcaktimit të nivelit për të kuptuar njohuritë tuaja për t’ju përfshirë në kursin e duhur.
  4. Detajet rreth testit do të jenë pjesë e E-mail të konfirmimit.
 2. Testi i përcaktimit të nivelit
  1. Testi do të organizohet pranë zyrave të akademisë ikubINFO
 3. Intervistë
  1. Pas përfundimit me sukses të testit të përcaktimit të nivelit do të organizojmë një intervistë me një nga mentorët e akademisë ikubINFO
 4. Mirë se vini ne bord

 

Application Form: https://goo.gl/forms/tn2bmHNORDweKLJY2


Free Quote